Välkommen till Paradiset

Gör en utflykt hit och upplev urskogen och sjörna i naturreservatet!

Besök och ta en paus vid vår raststuga . Om hur att ta sig hit.

Aktuellt
(2019-06-11) En video från STF som visar upp deras satsning på Signaturleder med många bilder tagna kring Paradiset, se här och njut

(2019-03-29)Den 29 mars blev vi tilldelade priset Huddinge stolthet! utdelat av Enterprize Huddinge Och den 24 maj ledde det till en intervju i God morgon Huddinges frukostsoffa, se videon här(börjar vid 10 minuter in)

Titta in! Torpstugan är öppen som raststuga för allmänheten söndagar 10-15/16. Stugvärdar från föreningen finns på plats, och du kan köpa kartor och få information om naturreservatet och leder. I stugan finns kök med möjlighet att ordna kaffe och värma bullar i micron. Ibland bjuds det på våfflor.

Vandra! Te en tur och upplev urskogen och sjörna i naturreservatet. När torpet är öppet finns kartor till försäljning och natutrupptäckaryggsäckar för utlåning. Information om stigar och platser under Vandringsleder, rastställen mm.

Hyr Paradiset! Det finns möjligheter för grupper att under hela året hyra hela eller delar av Paradisets rastanläggning, läs mer under Att hyra Torpstugan.

Paradiset förr

1929 1955
Läs om Torpet förr        Infrån stugan mot tunet 1955         Taklagsfest för nya ladan 1926
Vi har nu gjort i ordning sidor om Paradisets historia men tar gärna emot fler gamla bilder och berättelser. Ni som har, hör av er!

Bli medlem och möjliggör för fler barn och vuxna att uppleva Paradiset!

Välkommen till föreningen

Gilla vår facebookgrupp

Bilder från Paradiset uppfart Foto: Johan Fjellman
Uppfarten 24 maj 2015
trehörningen
Foto: Johan Fjellman
Trehörningen 30 april 2017
marsdag vid torpet
Foto: Karin L
På väg ut på en tur 8 mars 2015

2018-11-29